Valenciano

Com fer la redacció de les proves de valencià
Valenciano · 13. noviembre 2021
Aquí tens un módul dedicat a la part escrita de les proves de certificació de valencià.

Información sobre los exámenes de CIEACOVA
Valenciano · 02. noviembre 2021
¿Vas a preparar las pruebas de CIEACOVA? Aquí puedes encontrar la información básica para poder orientarte de cara a la ciertifiación.

Prueba de nivel de Valenciano
Valenciano · 28. octubre 2021
En este módulo puedes hacer una prueba de nivel para saber tu nivel actual de valenciano.

Clases de valenciano en Alicante
Valenciano · 24. octubre 2021
Classes particulars de valencià a Alacant per preparar les proves de la Junta Qualificadora, la CIEACOVA i les Escoles d'Idiomes. Un professor particular amb els serveis de les millors acadèmies. Pots escollir la modalitat presencial o en línia. Prop del centre d'Alacant, amb un professor amb deu anys d'experiència en la formació privada i pública. Tens un mes de prova en el teu programa de formació perquè pugues fer-te una idea de com aprendràs valencià i després pugues decidir si és el mètode.

Exemples de prova de valencià
Valenciano · 17. octubre 2021
Com fer les proves de valencià. Videos explicatius per aprobar els exàmens de certificació de la JQCV, CIEACOVA I EOI. Aquí pots trobar exemples i models de prova de les tres institucions de certificació de valencià. Estretègies per poder fer millor els exercicis i superar les proves d'una manera més fàcil i ràpida.

Com fer l'oral de les proves de valencià
Valenciano · 17. octubre 2021
Cómo aprobar el monólogo y el diálogo de las pruebas de valenciano de certificación de la JQCV, CIEACOVA Y EOI. Aquí tens una guia per a poder fer bé les parts de producció oral de les proves de valencià.

Gramàtica valenciana
Valenciano · 17. octubre 2021
En este artículo encontrarás una referencia rigurosa de la Gramática Valenciana explicada paso a paso. Recursos en formato video del a Universidad Politècnica de València, y también propios de Tus Clases de Idiomas, te ayudarán a comprender mejor las estructuras lingüísticas.

Pronunciació del valencià
Valenciano · 17. octubre 2021
La pronunciación es uno de los retos principales para hablar bien valenciano. Del mismo modo, una buena ortografía es la mejor tarjeta de presentación. En este módulo, tienes vídeos explicativos para pulir y alcanzar una fonética correcta. La e/o oberta, la s sonora, tg, tj, g, j, y otros sonidos importantes en valenciano.

Exámenes de Certificación de Valenciano. Mochila para el curso 2022
Valenciano · 14. agosto 2021
¿Qué necesitas poner en tu mochila este curso para poder aprobar los exámenes de Certificación de Valenciano?